Kun valintasi on laadukkaat, turvalliset ja silmiin täydellisesti sopivat magneettiripset

4Beauty ripsimallistomme on pitkän suomalaisen suunnittelun ja testauksen tulos, joka pohjautuu ensisijaisesti asiakkaidemme toiveisiin ja tarpeisiin. Koko ripsimallistomme on suunniteltu vastaamaan skandinaavisen silmän muotoja, huomioiden ripsien oma pituus ja tuuheus – unohtamatta korkeaa laatua, turvallisuutta ja tyylikkyyttä. 4Beauty magneettiripsien avulla silmät näyttävät kirkkaammilta, avoimemmilta ja ne luovat nuorekkaamman ilmeen.

Vain muutaman kerran harjoittelun jälkeen voit huomata, että magneettiripsemme ovat helpot ja nopeat kiinnittää omien ripsiesi päälle, ja ne saavat ripsesi näyttämään sädehtivän kauniilta ja tuuheilta. Käytössä ripset ovat erittäin miellyttävät, pehmeät ja höyhenen kevyet. Materiaalina on käytetty laadukkainta korealaista synteettistä silkkiä.

Vetovoimaa ilman allergisoivia liima-aineita!

Tuotteemme kiinnittyvät omiin ripsiisi sekunneissa ja pysyvät menossa mukana niin vesisateessa, tuulessa kuin lumipyryssäkin. Magneettiripsemme ovat myös loistava vaihtoehto monien urheilulajien harrastajille. Kiinnitys tapahtuu ripsien alapuolelta kolmella pienellä 3mm kokoisella ja kevyellä magneettipalalla, mikä mahdollistaa hyvin tarkan ja huomaamattoman kiinnityksen. Pienikokoisuudestaan huolimatta, magneetit ovat hyvin vahvat. Magneetit asetetaan silmän ulko- ja sisänurkkaan sekä keskelle, kolmella pienellä alamagneettipalalla. Näiden ripsimallien mukana tulee myös kaksi varamagneettipalaa jokaisessa ripsirasiassa. 

Lyhyemmissä (ns. puolen silmän malleissamme) kiinnitys tapahtuu kahden vastakkaisen ripsiliuskan avulla. Jokaisessa pakkauksessa on siten kaksi ripsiparia, jotka kiinnitetään omien yläripsien päälle ja alle niin, että omat ripsesi jäävät väliin. Ripsiliuskassa on kaksi pientä magneettia molemmissa päissä. 

 Magneettiripsemme ovat turvalliset ja kemikaalivapaat – eivätkä ne sisällä nikkeliä tai kobolttia. Ripset ovat vegaaniset ja ”cruelty free”. Ne ovat toivottu vaihtoehto ripsiliimalle herkistyneille irtoripsien käyttäjille sekä ripsienpidennysten käyttäjille huoltovälin lopulla tai tauon aikana.Magneettiripsemme eivät vahingoita myöskään omia ripsiä. Ja mikä parasta, asennukseen ei tarvita ammattilaista, vaan asiakkaan ostaessa ripsiparin, ammattitaitoinen myyjä ohjeistaa Sinua tarvittaessa asentamaan ripset itse ja huoltamaan niitä oikein.