BEAUTY KUBES OVAT VIHDOIN TÄÄLLÄ! - TILAA OMASI PIAN

SANO EI MUOVILLE, PALMUÖLJYLLE, SULFAATEILLE JA SILIKONEILLE.

VAIN MEIDÄN KAUTTAMME KUBESIT SUOMESSA!

Ylpeänä esittelemme nämä ainutlaatuiset pikkukuutiot, jotka vievät hiustenpesun aivan uudelle ulottuvuudelle!Tuote sisältää luonnollisia ja orgaanisia ainesosia ja on biologisesti hajoava. Lisäksi se on Cruelty free ja vegaaninen. Tuotteeseen on lisätty E-vitamiinia, kookosmaitoa ja
Provitamiini B5:ttä.

Erinomainen tuote mukaan lentomatkoille käsimatkatavarana, sillä kuljettamiseen ei liity rajoitteita.
Kätevämpi käyttää kuin palashampoo!

MITÄ BEAUTY KUBESIT OVAT?

Beauty Kubesit ovat orgaanisia ja vegaanisia shampoopaloja, jotka ovat kaiken lisäksi muovittomia! Näiden pikkukuutioiden avulla shampoopullot ovat historiaa. Ota vain yksi orgaaninen pikkukuutio mukaasi suihkuun ja murra kuutio kämmeneesi ja lisää lopuksi hieman vettä. Hiero käsiäsi vastakkain luodaksesi shampoovaahdon ja levitä se kosteisiin hiuksiin. Ylellinen vaahto jättää hiuksesi silkkisen pehmeiksi ja erittäin kiiltäviksi. Jokaisessa pakkauksessa on 27 kuutiota, joka vastaa noin 250-300ml kokoista shampoopulloa. Suuri osa käyttäjistä on myös huomannut, ettei heidän enää tarvitse käyttää erikseen hoitoainetta. Tarvittaessa tuoteperheestä on nyt myös saatavana oma hoitoainenaamio.

TIESITKÖ, ETTÄ...

Suomessa syntyy vuosittain noin 140 000 tonnia muovijätettä. Muovia on tuotettu maailmassa noin 9 miljardia tonnia ja edelleen maailman meriin päätyy muovijätettä samaan tahtiin kuin jos meriin kipattaisiin jäteautollinen joka minuutti. On arvioitu, että muovijätteen määrä ylittää kalojen määrän lähivuosikymmeninä, todennäköisesti nopeamminkin, sillä muovin määrä kasvaa, kun taas kalakannat heikkenevät. Muovin tuotanto on maailmalla kasvanut 20-kertaiseksi vuoden 1964 jälkeen. Sen odotetaan edelleen kaksinkertaistuvan seuraavien 20 vuoden aikana ja nelinkertaistuvan vuoteen 2050 mennessä. Siitä on muodostunut todellinen uhka koko maailman ekosysteemille.

Teemme varastoon tilaa ja nyt saatavilla kevään loppuerästä Beauty Kubeseja erittäin edullisesti. Näissä jäljellä lyhyt päiväys mutta säilyvyys huomattavasti merkintää pidempi.