Kestoruusujen hoito-ohjeet:

Jotta kukat säilyvät kauniina mahdollisimman pitkään, on tärkeää käsitellä niitä hellävaraisesti ja noudattaa seuraavia hoito-ohjeita.

- Älä sijoita ikiruusuja liian vetoisaan paikkaan. Säilytä kukkia huoneenlämmössä, noin 16-20 asteessa. Kosteus noin 40%-60%, joten vältäthän erityisesti liian kosteita tiloja.

- Vain sisäkäyttöön

- Älä kastele kestoruusuja

- Voit leikata varren haluttuun mittaan

- Vältä suoraa auringonvaloa ja muita kirkkaita valoja.

- Kukkia ei saa kosketella tai rutistella

- Älä aseta mitään kukkien päälle

- Pöly poistetaan kestoruusuista kuivalla ja pehmeällä harjalla tai käyttämällä kuivaa ilmaa esim. hiustenkuivainta viileällä puhalluksella.

- Joskus ikiruusujen väripigmentit saattavat värjätä. Sijoita asetelma niin, ettei se ole suorassa kosketuksessa arkoihin pintamateriaaleihin.

- Ei lasten tai eläinten ulottuville 

Mitä ovat kestoruusut / ikiruusut?

Kestoruusut ovat 100% aitoja, jotka näyttävät ja tuntuvat tuoreilta ja joustavilta jopa vuosien ajan. Ne ovat käsin poimittuja ja tarkoin valittuja.  Ne tulevat erittäin kokeneilta floristeilta ja  poimitaan puutarhasta aamulla niiden kukinnan ollessa kauneimmillaan.

Tämän jälkeen ne käsitellään hellävaraisesti ja turvallisesti ekoystävällisellä säilömistekniikalla, jossa raaka-aineena käytetään glyserolia. Tämä menetelmä poistaa kukista luonnollisen kosteuden. Menetelmä on myrkytön ja raaka-aineet ovat kasviperäisiä ja biohajoavia. Lopuksi ikiruusut kuivataan sisätiloissa luonnollisesti.

Prosessin lopputuloksena on kauniit, kimmoisat ja muotonsa säilyttävät kestoruusut, jotka ilahduttavat pitkään! Upea sisustuselementti, josta voi nauttia ja ihastella oikein hoidettuna vähintään vuoden. Hyvin hoidettuna kukat voivat kestää jopa 1-3 vuotta.